PRESENTACIÓ: Estimats pares i mares

Fa quasi cinquanta anys naixia la nostra escola com una cabòria, plena d’incerteses i amb un futur incert. Una escola que pretenia ajuntar nins i nines, que volia donar importància a l’esport, als idiomes, i a la natura!! Alguns criticaren el fet de fer-la fora vila, d’altres que fossin els mateixos professors que la duguessin endavant, d’altres… que fos laica!! Però aquells companys no es feren  enrere, varen creure en un somni, en una il·lusió i seguiren un visionari. Passaren anys durs i aconseguiren aixecar una escola amb entitat pròpia, que la distingia de tots i de tot.
El nostre blog i la nostra lluita pretenen mantenir aquesta essència. Volem seguir tenint la capacitat de decisió, volem que els nostres alumnes se seguesquin sentint part d’aquest somni que va començar fa tant anys. Si ens lleven l’autonomia de centre, si no podem decidir la nostra pròpia identitat, el camí del CIDE s’haurà acabat.
Som una gran família i només junts podem tornar a fer camí. Necessitam el vostre suport i que formeu part de la nostra lluita.

Els docents

presentació3

Anuncis

8 thoughts on “PRESENTACIÓ: Estimats pares i mares

 1. Som nouvinguts al CIDe, però procedents d’una altra escola lluitadora com voltros -Mata de Jonc-, per suposat que us donam suport . Vaga d’alumnes solidària ¡¡¡¡¡¡¡¡
  Als pares i mares, amb tot aquesta postura autoritària dels “poders reinants” , també ens lleven el dret a decidir quina educació volem pels nostres fills i filles.
  Bel

 2. Encara q això comporti arribar a casa amb els ulls humits i la buxaca buida, ara es quan la paraula mestre agafa tota la seva grandària, perquè ensenyau als alumnes a rebelar-se contra la injusticia.
  Gràcies, mestres en vaga.

 3. Hola , yo soy una mama de tres nenes y me siento totalmente enfadada por las formas y maneras… La idea bien estructurada y con tiempo me gusta pero de esta forma es una locura que lleva al fracaso …. Por favor un poco de cordura están jugando con la educación de mis hijos !!!!!! …. Y si hasta ahora he callado ahora ya NOOO!!!

 4. Hola, estoy de acuerdo con lo que se reclama, pero no se si se conseguirá, lo que no estoy de acuerdo es que los de 1º de infantil no tengan inicio progresivo y si ya de por si va justo terminar los libros,con esta huelga, si no se recortan salidas, semanas blancas y demas, me veo en semana santa haciendo mas deberes que 1 loco

 5. Como antiguo alumno del CIDE me enorgullece ver como algunos de sus profesores siguen la huelga y desde aquí les mando muchísimo ánimo! Que os oigan a vosotros, y a nosotros también. ¡QUÉ NOS OIGAN A TODOS!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s